سال 1391 برای نخستینبار در کاراکاس ونزوئلا همدیگر را دیدند. دیداری که سرآغاز دوستی و همکاریهای بعدیشان شد. تا اینکه در سال 1399، تصمیم گرفتند برای یک دغدغه قدیمی و مشترک چارهای بیندیشند و قدمی بردارند.
آن دغدغه چه بود؟ زمانه عوض شده و دیگر نمیشود مثل سابق سازمانها و کسبوکارها را اداره کرد و توسعه داد. مجموعهها ناگزیر هستند برای توسعه پایدار و حتی بقاء، نگاه انسانمحور را جایگزین نگاه کارمحور و سازمانمحور کنند؛ و فردیت انسانها را در چرخه کار و زندگی به رسمیت بشناسند.
اینجا از علی حکمآبادی و کیوان محیطمافی حرف میزنیم. متخصصانی که طی 15 سال فعالیت حرفهای، سرد و گرم ارتباط با دهها همکار و مدیر را چشیدهاند.
علی متخصص توسعه انسانی است و در سالهای گذشته در دل مجموعههای کوچک و بزرگ، از نزدیک داستانهای کارکنان، مدیران و رهبران متعددی را شنیده و لمس کرده است. کیوان متخصص مدیریت، فناوری و توسعه سیستمهای نرمافزاری است و او هم چندین سال تجربه همکاری موفق با شرکتهای بزرگ را داشته است.
در نهایت از دل دغدغهها، مطالعات و تجربیات این دو نفر، پلتفرم «ریکو» خلق شد. علی و کیوان در ریکو، به دنبال آن هستند تا به بهبود ارتباط و فضای همکاری در سازمانها کمک کنند. نقطه شروع این تحول، ترویج فرهنگ قدرشناسی و همکاری موثر در مجموعههاست.
تجربه علی و کیوان نشان داد، برای این کار نمیتوان تنها به فعالیتهای آموزشی و فرهنگسازی اکتفا کنیم؛ بلکه باید سازمانها را به یک ابزار هوشمند، کاربردی و جذاب مجهز کرد. پس هر دو به کمک تیمی متخصص، پلتفرم «ریکو» را بهعنوان نخستین محصول تخصصی ایران در زمینه قدردانی سازمانی، طراحی و به جامعه کاری ایران معرفی کردند. 3
هر روز در پلتفرم ریکو صدها داستان همکاری روایت میشود. داستانهایی که بسیاری از آنها در سالهای گذشته زیر سایه نگاه کارمحور و سازمانمحور، دیده نمیشدند. علی و کیوان در گفتگویی با یکدیگر به چرایی روایت این داستانها در فضای همکاری در مجموعهها پرداختند. همچنین آنها در این گفتگو، با اشاره به دغدغهها و آرزوهایشان برای بهبود تجربه همکاری، داستان تولد ریکو را روایت میکنند.
آیا دوست دارید یکی از اعضای تیم ریکو باشید؟ کافی است به صفحه فرصتهای همکاری سر بزنید!